KVN
Eredivisie van de stagebedrijven

Kweekvijver Noord wordt in Noord Nederland inmiddels gerekend tot de eredivisie van stagebedrijven binnen de creatieve industrie. Daar hebben we dan ook vijf jaar lang hard aan gewerkt! We zijn altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze HBO én MBO studenten die een uitdagende stage zoeken op het gebied van grafische vormgeving, website-ontwikkeling, fotografie, video, 3D en animaties. Bij KVN lopen continu ongeveer 35 MBO en HBO studenten stage die onder leiding van 10 professionals het hele jaar door prachtige producten maken. Sinds de oprichting van KVN in 2012 gingen al meer dan 300 studenten jou voor! Maar stagiair of stagiaire bij KVN word je niet zomaar…

Ontwikkeling tot vakprofessional
Tijdens je stage krijg je volop de gelegenheid je te ontwikkelen tot vakprofessional. Je gaat echte producten maken die je aan echte klanten mag presenteren. Binnen KVN werken momenteel 10 professionals op alle relevante gebieden binnen de creatieve industrie (marketing, web, ICT, AV, fotografie, 3D e.d.) Zij helpen jou bij de ontwikkeling van echte commerciële eindproducten. Maar we laten je bijvoorbeeld ook zien wat er komt kijken bij ondernemerschap, het opstellen van een offerte en een heldere planning. Allemaal skills die jou straks goed van pas zullen komen in de praktijk.

Sollicitatiegesprek en proefopdracht
Spreekt dit jou aan? Dan is het misschien een goed idee om te solliciteren naar een stageplaats bij KVN. Via een sollicitatiegesprek en mogelijk een proefopdracht gaan we samen kijken of er van beide kanten een goede basis ligt voor een succesvolle stage. Want dat is wat wij het allerliefste willen, dat jij hier een fantastische tijd beleeft. We streven naar een zinvolle stage waarin je niet alleen kennis verzamelt op je vakgebied maar ook leert om een juiste beroepshouding aan te nemen.