KVN
Young creatives

KVN maakt sinds januari 2017 deel uit van de CMG Groep. Bij KVN lopen continu ongeveer 35 MBO en HBO studenten stage. Ondersteund door professionals werken ze aan échte opdrachten. We ontwikkelen al vanaf 2012 jaarlijks talloze websites, video’s, animaties, huisstijlen, games, apps en zelfs VR en AR producten voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. De opleidingen van waaruit studenten stage lopen bij ons hebben allemaal een relatie met Marketing, Media, ICT of Games. Alle producten die we leveren hebben een uitstekende kwaliteit maar zijn door de inzet van studenten ook nog eens erg betaalbaar.

 

1 Groep, 5 bedrijven,
100 professionals

Never underestimate the young
Ons motto ‘Never underestimate the young’ zegt eigenlijk alles. Wij geloven dat jonge mensen veel meer kunnen dan vaak wordt gedacht. Maar dan moeten de voorwaarden om te groeien en te presenteren wel worden aangeboden.

Studenten met ambitie en drive
De opleidingen van waaruit studenten stage lopen bij KVN hebben allemaal een relatie met Marketing, Media, ICT of Games. Afhankelijk van de opdrachten die we in portefeuille hebben kunnen we studenten van een bepaalde studierichting toelaten. Maar een stage bij KVN heb je niet zomaar. We selecteren sterk op ambitie en drive.

Grote en kleine opdrachtgevers
Bij KVN werken ongeveer 10 medewerkers in vaste dienst. Zij coachen en ondersteunen de stagiairs en zorgen ervoor dat mooie producten op tijd opgeleverd worden aan onze klanten.