Kweekvijver Noord, nu in Leeuwarden én in Groningen!

Bij Kweekvijver Noord komen jong talent en ervaren professionals samen om de tofste digitale content van het noorden te maken! Deze energieke en plezierige samenwerking leidt tot video’s en designs die de aandacht grijpen. Stagiaires vormen bij ons de ruggengraat van het bedrijf. Zij staan aan de basis van het proces dat begint bij een doordacht concept en eindigt bij een top product. Of het nu een bedrijfsfilm, nieuwe huisstijl, uitleganimatie of aftermovie is; onze Young Creatives pakken elke uitdaging aan!

Kweekvijver Noord is sinds 2019 een onderdeel van NDC mediagroep en gevestigd in haar hoofdkantoor (gebouw Leeuwarder Courant) aan de Sixmastraat nr. 15 in Leeuwarden. En is in Groningen gevestigd in het Het Kwadraat, Lübeckweg 2.

 

Focus: media en content

We concentreren ons vooral op het maken van content. Wanneer de strategie en het concept bekend zijn helpen wij graag bij de uitvoering ervan. En daar zijn we sinds ons oprichtingsjaar 2013 nog steeds met alle plezier mee bezig.

Stage op professioneel niveau

Bij KVN hebben we ervaren professionals in vaste dienst. Zij coachen en ondersteunen de stagiairs en zorgen ervoor dat we mooie producten op tijd kunnen leveren aan onze klanten. Ook hebben we een breed netwerk van vele tientallen andere professionals op wie we regelmatig een beroep doen. Onze stagiairs leren zo niet alleen om (veel) beter te worden in hun toekomstige vak maar we helpen hen ook aan de broodnodige ondernemersvaardigheden zoals plannen, conceptueel denken, offertes maken, klantgesprekken voeren, samenwerken met andere stagiairs en nog veel meer. Ons doel is helder; we willen voor stagiairs de eredivisie van de stagebedrijven worden.

Kweekvijver Noord werkt samen met: