Kweekvijver Noord, nu in Leeuwarden én in Groningen!

Bij KVN werken continu zo’n 20 MBO en HBO stagiairs onder leiding van 6 professionals aan échte opdrachten. We ontwikkelen zo jaarlijks talloze vormen van content (video’s, animaties en grafische producten zoals advertenties, posters en brochures) voor grote en kleine opdrachtgevers. Kweekvijver Noord is een onderdeel van NDC mediagroep en gevestigd in haar hoofdkantoor (gebouw Leeuwarder Courant) aan de Sixmastraat nr. 15 in Leeuwarden. Sinds 1 maart 2019 hebben we ook een vestiging geopend in Groningen. In Groningen zijn we gevestigd in het gebouw Het Kwadraat, Lübeckweg 2.

Kweekvijver Noord maakt sinds 2019 deel uit van NDC Mediagroep. Door deze samenwerking krijgen Young Creatives nog veel meer kans zich te ontwikkelen en creatieve en betaalbare video- en animatie-content te maken voor de mooiste merken van Noord Nederland. Benieuwd waarmee we uw organisatie kunnen helpen? Neem dan eens contact met ons op!

Kantoor Leeuwarden
Kantoor Leewarden
Kantoor Groningen Achterkant
Kantoor Groningen

Focus: media en content

We concentreren ons vooral op het maken van content. Wanneer de strategie en het concept bekend zijn helpen wij graag bij de uitvoering ervan. En daar zijn we sinds ons oprichtingsjaar 2013 best goed in geworden.

 

Het hele jaar door voordelige content

Voor de meeste van onze opdrachtgevers is Kweekvijver Noord inmiddels een verlengstuk van hun marketing- of communicatie-afdeling. Dat betekent dat we voor hen het hele jaar door media en content ontwikkelen. Daarvoor spreken we een voordelig en vast tarief af. Aan de hand van een mediaplan en contentkalender spreken we maandelijks precies af welke vormen van content we gaan ontwikkelen. Zo zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van aansprekende en verse content die gebruikt kan worden voor online media zoals social media, websites, apps en offline media zoals brochures, magazines en dergelijke.

Zin om samen te werken? Neem dan contact met ons op!