Focus: media en content

We concentreren ons vooral op het maken van content. Wanneer de strategie en het concept bekend zijn helpen wij graag bij de uitvoering ervan. En daar zijn we sinds ons oprichtingsjaar 2013 best goed in geworden.

Het hele jaar door voordelige content

Voor de meeste van onze opdrachtgevers is Kweekvijver Noord inmiddels een verlengstuk van hun marketing- of communicatie-afdeling. Dat betekent dat we voor hen het hele jaar door media en content ontwikkelen. Daarvoor spreken we een voordelig en vast tarief af. Aan de hand van een mediaplan en contentkalender spreken we maandelijks precies af welke vormen van content we gaan ontwikkelen. Zo zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van aansprekende en verse content die gebruikt kan worden voor online media zoals social media, websites, apps en offline media zoals brochures, magazines en dergelijke.

Contact

Wil je als mogelijke opdrachtgever wel eens zien wat die Young Creatives zoal in hun mars hebben? Of wil je meer weten over stage lopen bij Kweekvijver Noord? Vul het onderstaande contactformulier in.

Bellen mag natuurlijk ook. Dat is misschien wel zo snel! Ook voor andere vragen staan we je natuurlijk graag te woord. Wij staan klaar voor een uitdagende samenwerking!

  • * = verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres Leeuwarden
Zaailand 106 Z
8911 BN Leeuwarden

T. 058 234 7578
E. hallo@kweekvijvernoord.nl

Factuuradres
Zaailand 106 Z
8911 BN Leeuwarden